blog.literatura.mk
Нурнете се во имагинарниот свет на „Господин Пип“
Во еден роман што е едновремено напрегнат, прекрасен и бајколик, Лојд Џоунс пронижува една трансцедентна приказна што ја слави отпорноста на човековиот дух и моќта на приказните да ги променат наши…