blog.literatura.mk
Новото издание на Нојферт во претпродажба со 50% попуст
Најновото 40-то издание на „Нојферт архитектонско проектирање“ е достапно во претпродажба на половина цена од 2.700 денари. Книгата претставува суштинска референца за проектирање и планирање на изг…