blog.literatura.mk
Нов Арс Либрис бестселер: „Слобода“ на Џ. Френцен
Долгоочекуваниот роман на американскиот бестселер автор, Џонатан Френцен, е конечно достапен и на македонски јазик. Романот „Слобода“ е во издание на Арс Либрис, како дел од едицијата Бестселери. „…