bejatikoran.com
UT UPBJJ Bandung Masrahkeun Ijazah Ka 1.455 Lulusan | Bejatikoran
Universitas Terbuka (UT) Unit Program Belajar Jarak Jauh (UPBJJ) Bandung salila dua poe 25 jeung 26 Februari 2015 ngayakeun kagiatan acara Upacara Penyerahan Ijazah (UPI) masrahkeun ijazah ka 1.455 lulusan. Kagiatan acarana lumangsung di Balai Sartika Convention Hall Jl.Suryalaya Indah 1-3 Buah Batu Bandung diluuhan Kepala Lembaga Pengembangan Bahan Ajar,Ujian & Sistem Informasi (LPBAUSI) UT Dewi Mutiara ,SH,M.T sarta Plt.Kepala Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat Dr.Ir.H.Ahmad Hadadi,M.Si,Kepala UPBJJ-UT Bandung Dra.Dina Thaib M.Ed sarta Kepala Dinas Pendidikan kabupaten kota di wilayah kerja UPBJJ-UT Bandung sarta para Pengurus Kelompok Belajar.Sajumlah lulusan ngawengku 918 lulusan ti program S1-PGSD,101 lulusan program S-1 PGPAUD sarta 436 lulusan D-2 Perpustakaan. Para lulusan nu narima ijazah 25 Februari 2015 masing –masing asalna ti kab.Ciamis,Pangandaran,Garut,kota Bandung,Cimahi ,kab.Bandung jeung kota Banjar.Tina lululusan asal kab/kota ieu