bejatikoran.com
Prof.Dr.Ir.H.Abdul Hakim Halim M.Sc : Kaayan PTS Can Nyugemakeun Masih Perlu Diomean | Bejatikoran
Koordinator Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten Prof.Dr.Ir.H.Abdul Hakim Halim M.Sc nembrakeun Perguruan Tinggi Swasta (PTS) di wewengkon wilayah gawena kiwari kacatet jumlahna aya 493 PTS ngawengku universitas,institut,sekolah tinggi,akademi jeung politeknik. " Tina sajumlah eta kayaanna can nyugemakeun kulantaran statusna ngan aya 447 aktif,45 masih non aktif. Nyakitu deui aya 24 alih bentuk,13 alih kelola, 10 merger sarta 5 dihapus.Kukituna masih perlu terus diomeaan ku cara ngalakukeun penataan institusional ".pokna dina biantarana acara Rapat Kerja Daerah (Rakerda) Kopertis Wilayah IV taun 2015 nyokot tema " Menuju Administrasi Akademik Perguruan Tinggi Yang Akuntabel " lumangsung Sabtu 1 Agustus 2015 di Hotel Harris Jl.Peta No.241 Bandung. Dina ieu kasempetan diiluan 463 peserta rektor,ketua,direktur PTS sarta diluuhan Sekjen Kemenristekdikti Prof.Intan Ahmad Ph.D ngadugikeun materi " Rencana Strategis Kementerian Riset,Teknologi & Pendidikan Tinggi 2015-2019".