bejatikoran.com
Loba Guru Pensiun Mawa Pangaruh Kana Permodalan KPRI P Dan K Kecamatan Regol | Bejatikoran
Dina kesempata ieu Pengurus ngahaturkeun nuhun ku kasumpinganna anggota nyumponan undangan ka tempat ieu muga-muga meunang barokah bisa silaturahmi kumpul ngariung dina Rapat Anggota Taunan ( RAT) ka 51 Koperasi Pegawai Republik Indonesia (KPRI) P Dan K Kecamatan Regol taun usaha 2017 sarta muga muga lengkah ibu bapa mawa barokah pikeun leuwih ngamekarkeun KPRI P Dan K Kecamatan Regol nu bersih jeung transparan. Dina Widang organisasi lumangsung normal,keangotaan jumlahna turun ayeuna aya kurang leuwih 150 anggota, kulantaran loba anggota nu kaluar nyaeta guru na pensiun, disagedengeun ieu teh can aya pengangkatan guru anyar .Kitu Ceuk Ketua KPRI P Dan K Kecamatan Regol H.Iwan Herwani,S.Pd saperti diberitakeun Koran Giwangkara lumangsung poe Saptu 24 Februari 2018 Di Komplek SD Negeri Lengkong besar No.139 Kota Bandung dijejeran Wakil Ketua Drs.Sepyono,Sekretaris Awan Gunawan S.Pd,Bendahara I Dra.Hj.Rita Erni Susilowati,Bendahara II.Hj