bejatikoran.com
Guru Acan Sabanding Jeung Kahirupannana | Bejatikoran
Kanyataan kiwari Kualitas guru Indonesia seperti kumaha ,saha nu kudu disalahkeun padahal perhatian pemerintah geus sakitu hebat ka guru,luar biasa , baheula gaji guru ngan cukup saminggueun ,tapi ayeuna luar biasa,aya guru meunang 10 juta nepi ka 11 juta rupiah sabulanna .Kitu ceuk Dr.H.Edi Parmadi,M.M.Pd Ketua Persatuan Guru Republik Indonesia (PGRI) Provinsi Jawa Barat saperti diberitakeun Koran Giwangkara waktu nepikeun makalah " Mutu Guru Dan Karakter Siswa) dina seminar nasional pendidikan temana "Pendidikan Untuk Mencerdaskan Kehidupan Bangsa Berbasis Akhlakul Karimah "diayakeun Ikatan Keluarga Alumni (IKA) Uninus gawe bareng jeung Sekolah Pascasarjana Uninus lumangsung Saptu 11 November 2017 di kampus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung. Numutkeun Eddi ku geus ayana perhatian ti pemerintah ieu guru geuningan acan sabanding jeung kahirupannana dibikeun ku guru sorangan ka pemerintah. Aya pemeo atawa sindiran ngomong .Dina Kahirupan guru satiap poena