bejatikoran.com
20 Mahasiswa Ikopin Rek Meunang Bantuan Pendidikan ti PT Taspen | Bejatikoran
PT.Taspen (Persero) bakal mere bantuan biaya pendidikan pikeun 20 mahasiswa Ikopin Program Studi Sarjana (S1) jeung Diploma ( D3) nu keur masih keneh aktif kuliah di taun akademik 2014/2015 .Hal ieu ditetelakeun Rektor Ikopin ( Institut Koperasi Indonesia) Dr.(HC).Ir.Burhanuddin Abdulah,MA dijejeran Kepala Bagian Humas & Promosi Ikopin. Lucky Kurniasari S.Sos di kampus Jatinangor saperti diberitakeun Koran Giwangkara . Syarat pikeun narima bantuan biaya pendidikan diantarana wae masih aktif kuliah di semester nu keur lumangsung taun akademik 2014/2015 sarta orang tua mahassiswana digawena salaku Pegawai Negeri Sipil (PNS) atawa Pensiunan PNS Golongan I/II/III (Teu kaasup PNS Kementerian Pertahanan Repubik Indonesia,TNI jeung Polri). Mibanda Indek Prestasi Kumulatif (IPK) minimum 3,00 pikeun mahasiswa nu kuliah di Semester II kaluhur sarta umur di waktu dicalonkeun salaku penerima beasiswa henteu leuwih ti 22 taun.(Suherman.S).-