astronomija.mk
ЦИКЛУС ПРЕДАВАЊА НА ПОПУЛАРНИ АСТРОНОМСКИ ТЕМИ 2019
Почнува да заладува, ја менуваме досегашната гардероба за некоја потопла облека, мирисот на есен веќе длабоко загазува во Скопје… Токму така, тоа е тој период од годината! Како и лани, време е да споделиме возбудливи и интересни астрономски знаења. Време е за овогодинешниот ЦИКЛУС ПРЕДАВАЊА НА ПОПУЛАРНИ АСТРОНОМСКИ ТЕМИ! Почнувајќи од средината на октомври, па …