alongxp.com
Windows 7 paling banyak digunakan didunia - Alongxp.com
Kalau korang ingat lagi tak entri pasal xp dulu? alaaa... pasal pengakhiran windows xp tu... klu tak ingat,klik sini. ok.. entri ni dah beberapa hari dok terperam, hari ni baru alongxp nak release kan dia... Pada bulan lepas, oktober, Windows 7 akhirnya telah menunjukkan belangnya apabila OS(Operating System) ni memintas windows xp dalam jumlah penggunaanya... Windows xp yang dah berusia lebih 10 tahun, telah lama memegang title OS paling banyak digunakan didunia, even windows Vista pon tak sempat nak memintas OS(Sistem Operasi) ni...