albswiss.com
Borthwick, lojtari më i moshuar aktiv në Angli që kërkon klub të ri - albswiss.com
Dickie Borthwick që e feston ditëlindjen e 84 në muajin e ardhshëm ka thënë se ai është i gatshëm që të luajë për 90 minuta. Plaku i moshuar që tashmë ka pushtuar ballinat e mediave të mëdha angleze, po kërkon një skuadër të re dhe ka bërë me dije se...