albswiss.com
Çifti i njohur ndahet pas 30 vitesh martesë - albswiss.com
Sarah Palin dhe bashkëshorti i saj Todd Palin, po porcohen pas 30 vjet martesë, transmeton Klan Kosova. Todd, paraqiti dokumentet për porc të premten. Sipas dokumenteve, papajtueshmëria e temperamentit midis palëve ishte arsyeja e ndarjes. Çifti ka edhe fëmijë. Ata u martuan në vitin 1998 dhe u fotografuan bashkë në...