albswiss.com
Deputetja shqiptare në Zvicër: Ndryshimi vjen me Vetëvendosjen - albswiss.com
Deputetja shqiptare në Kantonin e Cyrihut, Qendresa Sadriu, i ka kushtuar një shkrim të shkurtër zgjedhjeve nacionale që do të mbahen më 6 tetor. Me këtë rast Sadriu, theksoi se vota jonë është e lirë dhe përcaktuese për ndryshim qoftë në Kosovë apo Zvicër. Sipas saj ndryshimi në Kosovë vjen...