albswiss.com
Ky është babi i Lules, njihuni me të -
Përveç Medës tani edhe lëvizjet e gruas së tij Lules janë shndërruar në lajm shoë bizi, shkruan “Kosovarja”. Një grua mjaft tërheqëse dhe të këndshme e kemi bërë përkrahë këngëtarit ku çdo herë komentohet për sharmin e saj. Çifti Përgjegjaj bëjnë së bashku një martesë të lumtur bashkë me katër...