ahmetmurati.com
VoCore: Kompjuteri Mini Linux - Ahmet Murati
Burimi: https://deals.geekwire.com/sales/vocore-dock-a-coin-sized-linux-computer?utm_source=geekwire.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vocore-dock-a-coin-sized-linux-computer Përshkrimi Pllakat mini kompjuter po bëhen dita ditës më të popullarizuara—por asnjëra nuk ka qenë kaq e vogël dhe eevolitshme si VoCore. Me këtë mini makinë Linux, ju mund ta … Continue reading VoCore: Kompjuteri Mini Linux