ahmetmurati.com
Vet reproduktimi i videove në Facebook - Ahmet Murati
Së fundi është vërejtur që në Facebook videot po fillojnë sapo a kesh atë brenda kuadrantit të ekranit. Nëse kjo ju pengon atëherë hapeni vjegëzën në vijim: https://www.facebook.com/settings?tab=videos Dhe te … Continue reading Vet reproduktimi i videove në Facebook