ahmetmurati.com
IT, programim, Java, C#, Web development, and lastly poetry work - Ushqim i përgatitur vet
Ushqimi më i mirë është kur përgatiteni. Ti e di atë që shton, koha dhe gatimi ngadalë atëherë bëhet e përsosur. Receta: Shumë i shijshëm fasulja me mish të tharë me një spec djegës, e pastaj në pj…