ahmetmurati.com
Sistemi i ujit SCADA dhe mungesa e ujit - Ahmet Murati
Gati në çdo pranverë veriu i Shqipërisë për shkak të reshurave të mëdha që ndodhin edhe në Drinin e Bardhë edhe atë të Zi ndodh që të përfshihet në përmbytje … Continue reading Sistemi i ujit SCADA dhe mungesa e ujit