ahmetmurati.com
IT, programim, Java, C#, Web development, and lastly poetry work - Rezultatet e (pa)besueshëm
Me shkas të rezultateve nga testi i arritshmërisë – maturës ku rezultati në raport me lëndën e gjuhës shqipe dhe asaj angleze ishte i pafavorshëm. Problemi qëndron që këta fëmijë pas ca vites…