ahmetmurati.com
IT, programim, Java, C#, Web development, and lastly poetry work - Programimi në Python
Përshëndetje ky është një mësim i thjeshtë se si të përdorim klasë e Python dhe të ruajmë të dhëna në bazën e të dhënave MySQL ose MariaDB. Kodi: # coding=utf8 # importimi i ndërlidhësit të mysql…