ahmetmurati.com
Prezantimi i Tesla Semi Truck dhe Roadster - Ahmet Murati
Tesla Roadster ka pako bateri 200kwh dhe me të mund të arrijë ta përshkruaj distancën prej 1000 km ose 620 milje. Musk deklaron që kjo veturë mund ta arrijë nga … Continue reading Prezantimi i Tesla Semi Truck dhe Roadster