ahmetmurati.com
Portreti poetik i Ahmet N Murati - Ahmet Murati
Ahmet N Murati, poeti i endur midis lirizmit shpirtëror dhe zjarrit atdhetar. Si një buqetë me lule plot aromë dhe pafundësi ngjyrash vjen frymimi poetik i autorit Ahmet Murati, i … Continue reading Portreti poetik i Ahmet N Murati