ahmetmurati.com
Nëse i keni harruar fjalëkalimin e ruajtur në Chrome - Ahmet Murati
Nëse i keni të ruajtura kredencialet e ueb faqeve atëherë dhe keni harruar fjalëkaliminin e kompjuterit si dhe fjalëkalimet në Chrome janë të enkriptuara. Programi i punuar në gjuhën python … Continue reading Nëse i keni harruar fjalëkalimin e ruajtur në Chrome