ahmetmurati.com
IT, programim, Java, C#, Web development, and lastly poetry work - Kosova shënon fitore të thellë në xhudo
Kosova edhe një herë del kokë lartë në sportin e xhudos duke bërë paraqitje spektakolare në Antalia të Turqisë. Në ditën e parë të Grand-Prix Antalya rrëmbën tri madje: dy të artë dhe një të argjen…