ahmetmurati.com
IT, programim, Java, C#, Web development, and lastly poetry work - Kosova – realiteti: dje, sot dhe nesër
Tashmë kanë mbetur edhe ca ditë deri në përfundim të vitit kalendarik 2009. Në këtë artikull po mundohem të bëjë një përmbledhje të atyre ngjarjeve që kanë të bëjnë në relacionin Kosovë si dhe inst…