ahmetmurati.com
IT, programim, Java, C#, Web development, and lastly poetry work - Intervista Tiranë – Tokjo
Intervista Tiranë – Tokjo Rastësisht isha te një internet kafe në Tiranë të re, dhe erdhën ca japonez. Ata ishin duke folur në gjuhën e tyre, e kur u ndalën, unë po i pyes “Are you japa…