ahmetmurati.com
IT, programim, Java, C#, Web development, and lastly poetry work - Informata në lidhje me procesin e njohjes së diplomës nga Kosova
Së pari duhet të konsultoni faqen e Anabin kmk. URL: Këtu duhet të shkoni dhe ta plotësoni formularin aty e pastaj iu dërgohet në postën elektronike. Këtë dokument duhet ta shtypni dhe kur e përmb…