ahmetmurati.com
IT, programim, Java, C#, Web development, and lastly poetry work - Globalizimi dhe gjuhët; Globalization and the languages
Dje gjersa pija kafe në vendin e njëjtë, ishin ca të tjerë afër e flisnin për martesa, dukej se ishin nga jashtë. E një ndër gjërat që e theksuan është njohuria e gjuhës ose të arritur e të mësuar …