ahmetmurati.com
Gjeokodim i mbrapshtë me Google dhe Excel - Ahmet Murati
Ky tutorial i shkurtë do t’iu mundësojë se si të punoni me skedarët Excel direkt nga C# përmes librarisë interop të Excel që ofrohet nga Microsoft. Pastaj, në të shkruan edhe … Continue reading Gjeokodim i mbrapshtë me Google dhe Excel