ahmetmurati.com
IT, programim, Java, C#, Web development, and lastly poetry work - Përvjetori i dytë i pavarësisë së Kosovës! Në pritje të ndodhive!
Përvjetori i dytë i pavarësisë së Kosovës. Në pritje të ndodhive! Sot, bëhen dy vite që nga shpallja e pavarësisë ë Kosovës, me që rast u dha fund pritjes shumë vjeçare dhe mundimeve të shumta që b…