ahmetmurati.com
IT, programim, Java, C#, Web development, and lastly poetry work - 28 nëntor 2015 v2.
Pas situatës që gjendemi tani, një nga zgjidhjet optimale për momentin e tanishëm do të ishte që të shpartallohej ky parlament dhe shteti të shkojë në zgjedhje të jashtëzakonshme sepse gjendja e ta…