webohrid.com
Зголемување на цените на мазутот и екстра лесното масло за домаќинство • WebOhrid
Според најновата Одлука на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија, од вечерва по полноќ, малопродажните цени