webohrid.com
Започна пријавувањето за четвртото издание на Охрид трчаТ • WebOhrid
Од денеска, официјално стартуваше пријавувањето за најголемиот спортски настан во Охрид, популарната Атлетска манифестација Охрид трчаТ. Пријавувањето за учество на