webohrid.com
ВВ „Повардарие“ ќе го исплати долгот кон лозарите до крајот на годината • WebOhrid
Винарската визба „Повардарие“ целосно ќе го исплати долгот за откупеното грозје кон лозарите до крајот на оваа година. Оваа одлука