webohrid.com
Вонредното Генерално Собрание на ФФМ ќе се одржи на 9 декември во Охрид • WebOhrid
На денешната седница во „Куќата на фудбалот“, Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија донесе одлука за одржување на вонредно