webohrid.com
Во следните два дена температури од жолта фаза, граѓаните да ги почитуваат општите препораки за заштита на здравјето • WebOhrid
Според информациите од Управата за хидрометеоролошки работи, во текот на следните два дена целата држава ќе биде зафатена со температури од жолта