webohrid.com
Во сабота ќе биде промовирана книгата „Како до црн појас“ од Боро Митрески - Минта • WebOhrid
Во сабота, 22 декември во хотел Милениум Палас во Охрид ќе биде промовирана книгата „Како до црн појас“ од Боро