webohrid.com
ВМРО-ДПМНЕ: Пратениците Тунтев и Лазаревска и градоначалникот Стојаноски веднаш да си поднесат оставки поради Законот за двојазичност • WebOhrid
ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Сведоци сме на историско велепредавство на Македонија. Господата пратеници од