webohrid.com
ВМРО-ДПМНЕ: Народот ќе избере жена Претседател, на Македонија и треба правда • WebOhrid
ВМРО – ДПМНЕ со соопштение до јавноста, во кое стои: „Граѓаните држат до сопствените чест и углед, па затоа одбија