webohrid.com
ВМРО-ДПМНЕ: Локалната власт ниту работи посветено, ниту одговорно за подобрување на условите во градинките • WebOhrid
ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес пред ЈОУДГ „Јасна Ристеска“ одржа прес-конференција, на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „За СДСМ и градоначалникот