webohrid.com
Вевчанци не ги забораваат своите славни предци: Утре откриваат Спомен-биста на Михајло Пупин, таткото на глобализацијата • WebOhrid
За утре, во 11 часот, во центарот на Вевчани, закажано е свечено откривање Спомен – биста на истакнатиот светски научник,