webohrid.com
Вардар и Металург ќе играат во ракометниот Суперкуп • WebOhrid
Во среда (18 септември) во Спортска сала „Куманово“ во Куманово ќе се одигра Македонскиот Суперкуп натпревар. Шампионот на минатогодишното првенство,