webohrid.com
Успеси на основци од „Григор Прличев“ на Државните натпревари по природни науки и биологија • WebOhrid
На 11.5.2019 година се одржа државниот натпревар по природни науки и биологија, ученици од ОУ „Григор Прличев“, Охрид ги постигнаа