webohrid.com
Таневски: Ве повикувам на утрешната трибина на СДСМ во Центарот за култура во Охрид • WebOhrid
Во просториите на ОО на СДСМ Охрид денес се одржа прес-конференција, на која говореше претседателот на СДСМ, Лазе Таневски. Таневски