webohrid.com
Светската оперска дива Елена Мошуц ќе го отвори 58-то издание на „Охридско лето“ • WebOhrid
Светската оперска дива Елена Мошуц една од најдобрите оперски певици во светот,на 12-ти јули на Античкиот театар во Охрид ќе