webohrid.com
Светиот свештеномаченик Зиновиј и сестра му Зиновија • WebOhrid
Светиот свештеномаченик Зиновиј и сестра му Зиновија Од градот Егеј во Киликија. Вистинската вера и големото материјално богатство ги наследија