webohrid.com
Свечено отворање на 10. Школа за млади лидери на претседателот Иванов • WebOhrid
Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска – 11 февруари 2019 година, понеделник, ќе се обрати на свеченото отворање