webohrid.com
Средба на премиерот Заев со нашите претставници на Европските младински олимписки игри во Сараево, БиХ • WebOhrid
Пред почетокот на Европските младински олимписки игри во Сараево денеска премиерот Заев се сретна со Ана Марија Зафировска и Никола