webohrid.com
Средба на премиерот Заев со финскиот амбасадор Лахдевирта • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, се сретна со Кимо Лахдевирта, амбасадор на Република Финска, за Република