webohrid.com
Средба на премиерот Заев со директорката во британското МНР за Западен Балкан, Мекилвем во Будва • WebOhrid
Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, во Будва се сретна со Фиона Мекилвем, директорка во секторот на МНР